POLITICA DE CONFIDENTIALITATEPuteti consulta acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie în ceea ce va priveste


Informatiile pe care ni le veti comunica vor fi considerate ca fiind neconfidentiale si vor putea fi utilizate si publicate pe Site in mod liber, cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile.


Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Meniu-restaurante.ro are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra personale, colectate si primite prin Site, in conformitate cu aceste reguli de confidentialitate.


Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Meniu-restaurante.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.


Datele dumneavoastra personale pot fi utilizate de catre Meniu-restaurante.ro pentru a confirma comenzile dumneavoastra, a vi le notifica prin e-mail sau alte modalitati de comunicare; acestea pot fi folosite pentru a promova, sustine sau executa relatia de piata dintre Meniu-restaurante.ro si utilizatori.


Pentru accesul la anumite pagini internet putem cere utilizatorului datele lui personale pentru ai acorda o parola. Utilizatorul va primi parola in baza completarii procesului de inregistrare. Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si este in totalitate responsabil pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. Utilizatorul este de acord sa notifice de indata cu privire la orice folosire neautorizata a parolei lui.


Meniu-restaurante.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul acestui Site, precum si Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de acest site sau de politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la contact@meniu-restaurante.ro.