TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARESite-ul www.meniu-restaurante.ro, denumit in continuare “Site” este o pagina de internet gratuita care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii. Folosirea acestui site (vizitarea, cumpararea serviciilor), implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului.


Meniu-restaurante.ro poate sa modifice prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Noile condiţii devin aplicabile din momentul în care au fost facute publice prin înscrierea lor pe www.meniu-restaurante.ro şi nu au caracter retroactiv. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.


Folosirea unei parti sau in totalitate a Site-ului poate fi oprita, intrerupta sau restrictionata in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nici o notificare, sau obligatie.


Definitii


 • Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul si/sau care este interesata de furnizarea serviciului si/sau care acceseaza serviciul;
 • Serviciu - acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii puse la dispozitie prin intermediul acestui site.

LIMITAREA RASPUNDERII


Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul lui risc si ca toate serviciile, continutul si paginile de internet sunt furnizate "asa cum sunt", cu nici o promisiune sau garantie de nici un fel, fie expres fie implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la:


 • calitatea produselor si serviciilor;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;
 • datele prezentate pe site sunt actuale sau corecte;
 • informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site;
 • disponibilitate, siguranta, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului.


Meniu-restaurante.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordanţe sau erori care pot aparea la un moment dat, intre continutul site-ului si informatiile reale.


Meniu-restaurante.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale cauzate de calitatea produselor si serviciilor ce vor fi publicate pe site.


Meniu-restaurante.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului etc.


Datele si informatiile afisate pe acest site sunt publicate exclusiv de catre Utilizatori. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de www.meniu-restaurante.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa contact@meniu-restaurante.ro.


Site-ul este adresat in exclusivitate adultilor. Minorii de peste 14 ani pot sa utilizeze Site-ul doar daca au consimtamantul parintilor. Minorii care folosesc serviciile oferite de Site o fac pe propia raspundere.


Raspunderea asupra continutului opiniilor/cititorilor revine in intregime autorilor acestora. Ne rezervam dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare precum si cele care contin expresii obscene sau injurioase.


SECURITATE


Desi vom face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca nu putem exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site sau prin servicii si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor si excludem orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi de incalcare de orice natura. Nu suntem raspunzatori pentru nicio defaimare, ofensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. Nu suntem raspunzatori pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. Nu suntem responsabili in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu ne asumam raspunderea pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.


Utilizatorul accepta sa compenseze in totalitate si sa nu considere Meniu-restaurante.ro responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea internetului si a acestui Site de catre Utilizator si referitor la toate pierderile (fie directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct de catre Meniu-restaurante.ro ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.


LEGATURI CU ALTE PAGINI DE INTERNET


Site-ul contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Nu detinem nici un control asupra site-urilor de acest fel. Nu suntem responsabili pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu suntem responsabili pentru continutul lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.


DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA


Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Meniu-restaurante.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.


Meniu-restaurante.ro da utilizatorului posibiliatea sa acceseze Site-ul si sa-l foloseasca pentru uzul lui personal.


Utilizatorul accepta sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca de fabricatie sau marca serviciului cuprinsa intr-un astfel de continut.


Site-ul poate distribui continutul si informatii furnizate de catre parteneri si/sau terte parti. Toate si orice declaratie, oferte, pareri sau alte informatii sau continuturi exprimate de catre partenerii si/sau tertele parti mentionate sunt acelea ale respectivilor autori si nu ale lui Meniu-restaurante.ro.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI


Utilizatorul este de acord, accepta si garanteaza ca va folosi acest site si serviciile in concordanta cu acesti termeni si conditii si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale, si spre exemplu si nu ca o limitare, utilizatorul nu va:


 • Folosi acest site in dauna unor terte persoane in nici un fel; nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, ofensiv, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau ilegal.

 • Desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul "Denial of Service".

 • Transmite un continut electronic, inclusiv virusi, care vor cauza, sau este probabil ca vor cauza detrimente sau vor pagubi, in orice fel sistemul de calculator utilizatorilor

 • Nu va face cereri de trafic excesive, nu va furniza sau trimite mai departe serii de scrisori, corespondenta aruncata sau nesolicitata sau reclama neautorizata (spam) de orice fel, rezumate, concursuri, scheme piramidale sau sa se angajeze prin orice alt comportament intentionat sa inhibe ceilalti utilizatori de a utiliza acest site, sau orice alt site internet, sau care este altfel posibil sa pagubeasca sau sa distruga reputatia noastra sau reputatia unei terte parti.

 • Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti

Utilizatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze Meniu-restaurante.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Meniu-restaurante.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.


FOLOSIREA PAROLEI


Pentru accesul la anumite pagini internet putem cere utilizatorului datele lui personale pentru ai acorda o parola. Utilizatorul va primi parola in baza completarii procesului de inregistrare. In cursul procesului de inregistrare utilizatorul este de acord sa furnizeze informatii adevarate, precise, actuale si complete despre el conform celor sugerate de formularul de inregistrare. Daca utilizatorul furnizeaza informatii neadevarate, imprecise, neactuale sau incomplete, sau avem motive sa supecteze ca astfel de informatii sunt neadevarate, imprecise, neactuale sau incomplete, avem dreptul sa suspendam sau sa refuzam furnizarea parolei. Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si este in totalitate responsabil pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. Utilizatorul este de acord sa notifice de indata orice folosire neautorizata a parolei lui sau orice alta incalcare a securitatii. Nu suntem raspunzatori pentru nicio pierdere sau paguba aparute ca urmare a nerespectarii obligatiilor mai sus mentionate.


DATE CU CARACTER PERSONAL


Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Meniu-restaurante.ro are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra personale, colectate si primite prin Site, in conformitate cu „Politica de confidentialitate ”. „Politica de confidentialitate” este parte integranta a acestor conditii.


FISIERE COOKIES


Un fisier cookie este un mic grup de date, care adesea include un identificator unic anonim, care este trimis catre browserul calculatorului dumneavoastra de pe un site internet si stocat pe hardul calculatorului dumneavoastra.


Meniu-restaurante.ro foloseste fisierele cookie pentru urmatoarele scopuri: sa furnizeze utilizatorului continutul obisnuit, sa tina evidenta preferintelor utilizatorilor in asa fel incat sa estimeze paginile populare si folositoare, din motive statistice si de marketing. Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie, dar intr-un asemenea caz utilizatorul s-ar putea sa nu mai aiba acces la anumite pagini sau servicii.


LEGEA APLICABILA


Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Nu oferim nicio asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de acest site sau de conditiile sale de utilizare, va rugam sa ne contactati la contact@meniu-restaurante.ro.