Malagamba
Meniul zilei:
Luni | |
Meniul 1 | |
Zzupa del giorno | |
Bruschette al pomodoro fresco / Antipasto Italiano / Paninni con pancetta e formaggio / Insalata Caesar* / Selection of wonderful desserts, please ask the waiter | |
Marti | |
Meniul 1 | |
Zzupa del giorno | |
Bruschette al pomodoro fresco / Antipasto Italiano / Paninni con pancetta e formaggio / Insalata Caesar* / Selection of wonderful desserts, please ask the waiter | |
Miercuri | |
Bruschette al pomodoro fresco / Antipasto Italiano / Paninni con pancetta e formaggio / Insalata Caesar* / Selection of wonderful desserts, please ask the waiter | |
Joi | |
Bruschette al pomodoro fresco / Antipasto Italiano / Paninni con pancetta e formaggio / Insalata Caesar* / Selection of wonderful desserts, please ask the waiter | |
Vineri | |
Zzupa del giorno | |
Bruschette al pomodoro fresco / Antipasto Italiano / Paninni con pancetta e formaggio / Insalata Caesar* / Selection of wonderful desserts, please ask the waiter | |
Sambata | |
Duminica | |
Malagamba

In Centrul Istoric al Bucurestiului exista un loc in care s-au contopit culturi din mai multe timpuri si spatii. Se numeste MALAGAMBA si este un restaurant. Gasesti aici cele mai bune paste italiene, ierburi aromatice, vinuri si alte bauturi de pe meleaguri indepartate ca Spania, Franta, Italia si Chile. Politica patronului irlandez, John, este sa foloseasca cele mai bune ingrediente pentru a oferi nimic mai putin decat o experienta culinara de calitate superioara.
Patronul e, fireste, venetic, ca sa se asorteze cu spiritul: un irlandez pe nume John face afaceri cu mancare italieneasca in centrul Bucurestiului.
Putinilor care nu stiu cine a fost Malagamba, dar le place rezonanta numelui, le spunem ca Sergiu Malagamba a fost primul trendsetter modern din Romania: un percutionist de geniu care a adus la noi moda si muzica occidentului.
Restaurantul Malagamba nu a capatat numele din intamplare: se gaseste la parterul unei cladiri interbelice, nu departe de sala Rapsodia, unde Sergiu Malagamba si orchestra sa au sustinut cateva serii de concerte istorice.
Combinand istoria romanilor cu bucataria italiana acest loc a devenit deja foarte popular in randul romanilor si expatilor datorita calitatii de top a mancarii, vinului si serviciului.
sector 3, Bucuresti