Restaurant Classa di T

Evenimente:
Nunti | |
Meniul 1 | de la: 55 EUR |
TRADITIONAL ROMANESC MENIU EVENIMENTE 1 1)ANTREU SALAM SIBIU JAMBON DE PUI CEAFA AFUMATA RULADA CASCAVAL DOBOS ROSII UMPLUTE CU PASTA DE BRANZA MASLINE ASORTATE CASTRAVETI ARDEI GRAS 2)GUSTARE DE PESTE SALAU PANE CU SOS MEUNIERE GARNITURA CARTOFI NATURE LEGUME SOTE ( la alegere ) 3)SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU MAMALIGUTA SI ARDEI IUTE COSTITA AFUMATA 4)MIXT GRILL CEAFA DE PORC PIEPT DE PUI SAU FILE DE PORC PULPE DE PUI DEZOSATE GARNITURA CARTOFI TARANESTI SALATA ASORTATA DE MURATURI SAU SALATA DE VARZA CU MARAR 5) SAMPANIE SI PICOTURI DIN PARTEA CASEI 6)FRUCTE EXOTICE DIN PARTEA CASEI | |
Meniul 2 | de la: 65 EUR |
TRADITIONAL ROMANESC MENIU EVENIMENTE 2 1)ANTREU MUSCHI TIGANESC PASTRAMA DE PORC AFUMATA SALAM SIBIU RULOURI DE SUNCA CU CRUDITATI TELEMEA DE OAIE SIBIANA BUTOIASE DE CASTRAVETI CU CREMA DE RIDICHI SUNCULITA AFUMATA ICRE DE CRAP PE LAMAIE CRUDITATI 2)GUSTARE DE PESTE SOMON LA GRATAR IN CRUSTA DE CARTOFI SAU FILE DE DORADA LA GRATAR GARNITURA-------LEGUME LA GRATAR 3)SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU MAMALIGUTA SI ARDEI IUTE COSTITA AFUMATA 4)MIXT GRILL MUSCHI DE PORC IMPANAT PIEPT DE CURCAN CARNACIORI OLTENESTI GARNITURA----------CARTOFI TARANESTI SALATA ASORTATA DE MURATURI SAU SALATA DE VARZA CU MARAR 5) FRUCTE EXOTICE DIN PARTEA CASEI 6)SAMPANIE SI PISCOTURI DIN PARTEA CASEI | |
Meniul 3 | de la: 90 EUR |
MENIU INTERNATIONAL MENIU EVENIMENTE 3 1)ANTREU CAPRESSE CON BUFALA PROSCIUTO DI PARMA PE GRISINE SALAM MILANO SPEK SALAM NAPOLI TARTINE CU SOMON BRANZETURI FINE COKTAIL DE CREVETI IN PORTOCALE 2)GUSTARE APERITIV VITELLO TONATTO sau FRIGARUI FRUCTE DE MARE 3)GUSTARE DE PESTE FILE DE DORADA IN CRUSTA DE ZUCHUNI GARNITURA LEGUME LA GRATAR SAU RISOTTO CON GAMBERI 4)MIXT DE CARNE MUSCHI DE VITA BRAZILIAN COCOSEL DE MUNTE LA CUPTOR GARNITURA CARTOFI CU ROSMARIN LA CUPTOR 5)SAMPANIE SI PISCOTURI DIN PARTEA CASEI 6) FRUCTE DIN PARTEA CASEI | |
Casa Toscana

Evenimente:
Nunti | |
Meniu Nunta Varianta 1 | de la: 25 EUR |
Gurtare Rece Rulou de sunca Rulada de pui Muschi file afumat Chiftelute Barcute de ardei cu crema de branza Cascaval Masline Rosii Castraveti Gustare Calda File de salau cu cartofi nature si lamaie Sau Sarmalute cu mamaliguta si ardei ----- Friptura Grill sau la cuptor duo de carne pui si porc Garnitura :cartofi la cuptor cu rozmarin Salata ----- Bauturi Apa minerala, plata Cafea ----- Decorarea salonului adecvata evenimentului este gratuita Pret 25euro/pers | |
Meniu Nunta Varianta 2 | de la: 35 EUR |
Gurtare Rece Tartine cu somon fume Muschi file afumat Salam de sibiu Rulada de pui Barcute de ardei cu branza Rulouri cu sunca Chiftelute Cascaval Masline Rosii Castraveti Gustare calda File de salau cu cartofi nature, lamaie si verdeata Sarmaute cu mamaliguta si ardei ----- Friptura Pui si porc grill sau la cuptor Garnitura:cartofi cu rozmarin si salata Piscoturi,fructe asortate,covrigei ----- Bauturi Sampanie de primire Apa minerala,plata Cafea File de salau cu cartofi nature, lamaie si verdeata Sarmaute cu mamaliguta si ardei ----- Friptura Pui si porc grill sau la cuptor Garnitura:cartofi cu rozmarin si salata Piscoturi,fructe asortate,covrigei ----- Bauturi Sampanie de primire Apa minerala,plata Cafea ----- Decorarea salonului adecvata evenimentului este gratuita! Pret: 35 euro/pers | |
Provence

Evenimente:
Nunti | |
Meniul 1 | de la: 130 RON |
RESTAURANT LA PROVENCE PROPUNERE MENIU NR.1 PRET PER PERSOANA 130.00 RON * RULOU SUNCA CU SALATA DE CRUDITATI SALAM DE SIBIU MUSCHI FILE AFUMAT ROSIE CU SALATA DE VINETE ARDEI GRAS CU PASTA DE BRANZA ICRE DE CRAP PE LAMAIE DOBOS CASTRAVETI VERZI MASLINE ** PANGASIUS PANE CARTOFI NATURE / BUCHETIERA DE LEGUME *** PIEPT DE PUI / PIEPT DE PUI CEAFA DE PORC / FILE DE PORC / CEAFA DE PORC / CARNATI PROASPETI CARTOFI TARANESTI SALATA DE VARZA ALBA CAFEA ARANJAMENT SALA | |
Meniul 2 | de la: 150 RON |
RESTAURANT LA PROVENCE PROPUNERE MENIU NR.1 PRET PER PERSOANA 150.00 RON * RULOU SUNCA CU SALATA DE CRUDITATI SALAM DE SIBIU MUSCHI FILE AFUMAT ROSIE CU SALATA DE VINETE ARDEI GRAS CU PASTA DE BRANZA ICRE DE CRAP PE LAMAIE DOBOS CASTRAVETI VERZI MASLINE ** PANGASIUS PANE CARTOFI NATURE / BUCHETIERA DE LEGUME *** SARMALE CU MAMALIGUTA **** PIEPT DE PUI / PIEPT DE PUI CEAFA DE PORC / FILE DE PORC / CEAFA DE PORC / CARNATI PROASPETI CARTOFI TARANESTI SALATA DE VARZA ALBA ARANJAMENT SALA CAFEA Relatii la telefon ; 0724.212.282 | |
Meniul 3 | de la: 180 RON |
RESTAURANT LA PROVENCE PROPUNERE MENIU NR.2 PRET PER PERSOANA 180.00 RON * RULOU SUNCA CU SALATA DE CRUDITATI SALAM DE SIBIU MUSCHI FILE AFUMAT ROSIE CU SALATA DE VINETE ARDEI GRAS CU PASTA DE BRANZA ICRE DE CRAP PE LAMAIE DOBOS CASTRAVETI VERZI MASLINE ** PANGASIUS PANE SAU SALAU CARTOFI NATURE / BUCHETIERA DE LEGUME *** PIEPT DE PUI CEAFA DE PORC / FILE DE PORC CARTOFI TARANESTI SALATA DE VARZA ALBA JARDINIERA CU ALUNE SI COVRIGEI / FRUCTE CAFEA FULL BAR : ( WHISKY,GIN,VODCA,VIN RECAS LA CARAFA,RACORITOARE,SUC NATURAL DE PORTOCALE,BERE URSUS LA DRAFT ) MENIUL CONTINE ARANJAMENTUL SALII ( HUSE SCAUNE SI MESE ) + ARANJAMENTUL FLORAL. MENIU BAUTURI APERITIVE CAMPARI MARTINI ALB / ROSU VODKA FINLANDIA ABSOLUT WHISKY JB BALLANTINES GIN BEEFEATER VIN RECAS - SAUVIGNON BLANC ( CARAFA ) RECAS – MERLOT APA MINERALA / PLATA – DORNA RACORITOARE COLA / FANTA PFANNER DE PORTOCALE BERE URSUS LA DRAFT CAFEA | |
Meniul 4 | de la: 200 RON |
RESTAURANT LA PROVENCE PROPUNERE MENIU NR.2 PRET PER PERSOANA 200.00 RON * RULOU SUNCA CU SALATA DE CRUDITATI SALAM DE SIBIU MUSCHI FILE AFUMAT ROSIE CU SALATA DE VINETE ARDEI GRAS CU PASTA DE BRANZA ICRE DE CRAP PE LAMAIE DOBOS CASTRAVETI VERZI MASLINE ** PANGASIUS PANE SAU SALAU CARTOFI NATURE / BUCHETIERA DE LEGUME *** SARMALE CU MAMALIGUTA SI ARDEI **** PIEPT DE PUI CEAFA DE PORC / FILE DE PORC CARTOFI TARANESTI SALATA DE VARZA ALBA JARDINIERA CU ALUNE SI COVRIGEI / FRUCTE CAFEA FULL BAR : ( WHISKY,GIN,VODCA,VIN RECAS LA CARAFA,RACORITOARE,SUC NATURAL DE PORTOCALE,BERE URSUS LA DRAFT ) MENIUL CONTINE ARANJAMENTUL SALII ( HUSE SCAUNE SI MESE ) + ARANJAMENTUL FLORAL. MENIU BAUTURI APERITIVE CAMPARI MARTINI ALB / ROSU VODKA FINLANDIA ABSOLUT WHISKY JB BALLANTINES GIN BEEFEATER VIN RECAS - SAUVIGNON BLANC ( CARAFA ) RECAS – MERLOT APA MINERALA / PLATA – DORNA RACORITOARE COLA / FANTA PFANNER DE PORTOCALE BERE URSUS LA DRAFT CAFEA | |
Acacia Gardens

Evenimente:
Nunti | |
MENIU ALL INCLUSIVE | de la: 44 EUR |
ANTREU Petala ardei cu crema de branza Salam Sibiu Evantai de cascaval Chiftelute Rulouri de sunca cu salata de cruditati Muschi file de porc Nufar de rosie cu vinete Rulada de pui Castravete verde Masline PESTE Salau parizian cu sos de lamaie Cartofi natur, morcovi si lamaie SARMALE Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta si ardei iute FRIPTURA Mix grill friptura de porc, de pui Cu cartofi la cuptor cu rozmarin Salata de varza alba cu morcov si marar Paine Maxi mix, alune Piscoturi si sampanie Cafea Sucuri gama Pepsi acidulate si neacidulate, sucuri naturale Apa plata, minerala Vinul casei alb, rosu Jidvei / Recas Vin Jidvei / Beciul Domnesc Whiskey, Vodka, Martini, Campari Decor intrare, stalpisori decorativi, aranjamente florale, fete masa si huse scaune, sfesnice lumanari, casuta pentru dar. Optional Fructe - 10 lei / persoana | |
MENIU 1 | de la: 150 RON |
ANTREU Nufar de rosie cu salata de vinete Florete de salam de Sibiu Evantai de cascaval Chiftelute Rulou cu salata de cruditati Muschi file de porc Petala de ardei cu crema de branza Rulada de pui Castravete verde Masline Tartina cu somon PESTE Salau parizian sau Pastrav la gratar cu sos de lamaie, Garnitura de cartofi natur cu unt, verdeata si lamaie SARMALE Sarmalute in foi de varza cu afumatura Garnitura de mamaliguta si ardei iute FRIPTURA Cotlet de porc, piept pui, carnati proaspeti la gratar Garnitura de cartofi la cuptor cu ierburi aromate Salata de varza tricolora Paine Cafea pe toata durata evenimentului Optional: Imbracarea scaunelor si a meselor, aranjament prezidiu-10 lei / persoana Fructe - 10 lei / persoana Bauturile racoritoare si acoolice le puteti aduce dumneavoastra sau puteti opta pentru pachetul nostru de bauturi. Restaurantul nostru dispune de un salon la parter, capacitate maxima 100 de locuri + terasa 30 de locuri, sala la etaj capacitate maxima 30 de locuri, separeu la etaj de 12 locuri. La cerere putem asigura D.J. profesionist Nu se percepe chirie pe sala; Serviciile reprezinta 10% din nota de plata | |
MENIU 2 | de la: 210 RON |
ANTREU Cosulet cu icre de stiuca Somon fume pe pat de lamaie Pate din ficat de pasare cu piper verde pe felie de portocala Mini frigarui cu mozzarella si rosii cherry Cozi de raci pe salata a la Rousse Pastrama de curcan Sunca de Praga Masline PEST Salau menuiere sau Medalion de somon la gratar cu sos cocktail, Garnitura de cartofi natur butoiase, morcovi sote, broccoli, lamaie SARMALE Sarmalute in foi de varza cu afumatura Garnitura de mamaliguta si ardei iute FRIPTURA Muschi de porc impanat, piept de curcan la cuptor Garnitura de cartofi cu ierburi aromate la cuptor Salata de sezon Paine Cafea pe toata durata evenimentului Optional: Imbracarea scaunelor si a meselor, aranjament prezidiu- 10 lei / persoana Fructe - 10 lei / persoana Bauturile racoritoare si acoolice le puteti aduce dumneavoastra sau puteti opta pentru pachetul nostru de bauturi. Restaurantul nostru dispune de un salon la parter, capacitate maxima 100 de locuri + terasa 30 de locuri, sala la etaj capacitate maxima 30 de locuri, separeu la etaj de 12 locuri. La cerere putem asigura D.J. profesionist Nu se percepe chirie pe sala Serviciile reprezinta 10% din nota de plata | |
PP59

Evenimente:
Nunti | |
Meniu clasic | de la: 85 RON |
Gustare rece, peste la gratar cu legume sote, mix grill (porc, pui, mici) cu cartofi taranesti sau la alegere cu alta garnitura, salata de muraturi, chifle, desert . Minim 30 pers, max 45 pers In acest pret sunt incluse urmatoarele: aranjamentul salii si aranjamente florale pe mese. | |
Zafferano Il Ristorante

Evenimente:
Nunti | |
Meniu nunta | de la: 70 RON |
Capacitatea restaurantului nostru Zafferano este de 80 de persoane in interior si 50 de persoane pe terasa. Pentru nunti si alte evenimente de acest gen meniul este variabil si negociabil in functie de preferintele clientului. | |