Bolta Rece

Evenimente:




Nunti
Meniu Nunta 2011 Silver de la: 240 RON
* Platou rece
o Rulouri sunca a la rousse 50g
o Trandafir de Sibiu 30g
o Evantai de muschi file 40g
o Pasta de branza cu marar pe corabioara de ardei gras 70g
o Dobos fantezie 50 g
o Jambon fumme 50 g
o Batog de crap 50 g
o Icre de crap pe rondea de lamaie 50 g
o Cruditati, masline 50 g
* File de salau cu sos de capere si lamaie servit cu buchetiera de legume in aburi 200/250 g
* Sarmalute in foi de varza cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute 4 bucati
* Gratar campenesc
o Muschi de porc impanat 100 g
o Piept de pui la gratar 100 g
o Carnaciori speciali 70 g
o Cartofi englezesti 100 g
o Salata de varza alba proaspata
o Chifle proaspete
* Aranjament de fructe pe mese (banane, portocale, mere)
* Cafea - nelimitat
* Mix - alune, covrigei sarati
* Tortul miresei personalizat 100 g

Pret bauturi Open Bar restaurant Bolta Rece: 80 lei/persoana
Pachet bauturi Open Bar
* Sampanie si piscoturi la primirea invitatilor
* Bauturi aperitiv:
* Whisky: Ballantine`s, Johnnie Walker, Vodca absolut, Martini alb, Martini rosu, gin Beefeater, Campari
* Vin alb: Sauvignion Blanc Jidvei
* Vin rosu: Cabernet Murfatlar
* Bere Carlsberg
* Bauturi racoritoare: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Kinley, Santal, apa plata Izvorul Alb, apa minerala Dorna
* Cafea filtru

Meniu Nunta All Inclusive de la: 400 RON
* Meniu, pachet bauturi Open Bar, decoratiuni pachetul Gold
* DJ profesionist, fotograf, cameraman
Meniul Nunta 2011 Gold de la: 78 EUR
* Pachet welcome
o sampanie si piscoturi la intampinarea invitatilor
* Open Bar
o Apa minerala /plata, bauturi racoritoare, sucuri naturale
* Selectie de antreuri reci
o Dobos fantezie 50 g
o Prosciutto di parma cu ananas 30 g
o Pastrama din piept de rata fumme 30 g
o Parfait de fois gras in cosulete 50 g
o Rulouri de sunca cu salata de cruditati 50 g
o Trandafir din salam de Sibiu 50 g
o Mozzarella cu rosie cherry 70 g
o Somon fumme cu capere 40 g
o Icre de manciuria pe pat de lamaie 50 g
o Masline si cruditati 40 g
* Specialitatea bucatarului sef
o Somon la gratar pe salata verde aromata, servit cu buchetiera de legume in aburi 200/250 g
* Traditional romaneste
o Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta , costita si ardei iute 4 bucati
* Grill
o File din muschi de porc impanat si piept de pui la gratar cu garnitura de cartofi la cuptor cu rozmarin 250 gr
o Salata de varza alba proaspata
* Chifle proaspete
* Aranjament de fructe pe mese din banane, portocale, mere si struguri
* Mix - alune, covrigei sarati
* Cafea nelimitat
* Tortul miresei personalizat 100 g
Meniu special pentru zilele de duminica de la: 270 RON
* Platou rece
o Rulouri sunca a la Rousse - 50g
o Trandafir de Sibiu - 30g
o Evantai de muschi file - 40g
o Pasta de branza cu marar pe corabioara de ardei gras - 70g
o Dobos fantezie - 50g
o Jambon fumme - 50 g
o Batog de crap - 50g
o Icre de crap pe rondea de lamaie - 50 g
o Cruditati, masline - 50 g
* File de salau cu sos meuniere si garnitura de cartofi natur cu lamaie - 200/250 g
* Sarmalute in foi de varza cu costita afumata, mamaliguta si ardei iute - 4 bucati
* Gratar campenesc
o Muschi de porc impanat
o Piept de pui la gratar
o Carnaciori speciali
o Garnitura de cartofi englezesti - 250/300 g
o Salata de varza alba proaspata
* Chifle - 3 bucati
* Aranjament de fructe pe mese (banane, portocale, mere)
* Tortul miresei - la alegere 100g

Pachet de bauturi Open Bar consum nelimitat
* Bauturi alcoolice
* Sampanie si piscoturi la primirea invitatilor
* Whisky - Ballantine`s, Johnnie Walker, Vodca Absolut, Martini Alb, Martini Rosu, Gin Beefeater, Campari
* Vin Alb - Sauvignion Blanc Jidvei
* Vin Rosu - Cabernet Murfatlar
* Bere Carlsberg
* Campari Orange, Gin Tonic, Vodka Cola
* Bauturi Non - Alcoolice
* Coca-Cola, Fanta, Sprite, Kinley, Santal Orange
* Apa Plata - Izvorul Alb, Apa Minerala Dorna
In oferta sunt incluse si decoratiunile salii, realizate de catre o firma de specialitate.
mai mult

Imperial Ballroom Cismigiu

Evenimente:




Nunti
Meniul Nunta - All Inclusive de la: 69 EUR
1. Apertive la Rece: Tartine cu crema ficatei pui, Trandafir salam de Sibiu, Frigaruie Imperial (rosie Cherry, telemea, sunca, ierburi aromate), Rosie cu salata de vinete, Ardei cu crema branzeturi si marar, Choux-uri cu salata de icre (masline verzi), Choux-uri cruditati cu sunca Praga (dressing light)
2. Salau pane Meuniere, garnitura la alegere. Varianta A: garnitura legume Gourmet (ciupercute intregi, morcovi dulci, broccoli, conopida, baby corn). Varianta B: garnitura cartofi natur cu unt si patrunjel
3. Sarmalute romanesti, garnitura mamaliguta si ardei iute
4. Piept de pui (file la gratar, condimente grill) si muschi de porc garnisit cu bacon si u., sos dulce-picant varianta A: garnitura cartofi la cuptor (rozmarin si ulei de masline) varianta B: garnitura legume pane (telina, morcovi, broccoli), Salata asortata de legume(dressing vinegret, patrunjel)
5. Specialitati paine: Minichifle franzele/Minichifle de secara
6. Sampanie de intampinare si piscoturi
7. Meniu bauturi: Apa minerala si plata, Gama Pepsi, Suc natural Prigat, Cafea Espresso (zahar, zahar brun, lapte condensat)
8. Open Bar - Nelimitat Whisky Teacher's, Vodka Smirnoff / Finlandia, Cinzano, Martini, Vin alb / rosu ( stabilit la degustare ), Vinarte Gama Bonvino (Auriu Riesling, Italian Demisec, Rubiniu Merlot), Comoara Pivnitei (Feteasca Regala Demisec/Burgund demidulce), Casa Languedoc Roussillon (Baron D'Arignac Alb demisec, Rouge), Podgoria Murfatlar
9. Tortul Mirilor ( la alegere ) 125 gr/pers
10. Decor sala incluzand: Huse brocard si Esarfe decorative (gama diversificata), Fete masa brocard + Skirting mese invitati, Servete brocard, Decor masa prezidiu + Skirting brocard + Fata de masa brocard Pietricele decorative/petale + Cufar dar
Meniu Cununie 1 de la: 43 EUR
1. Apertive la Rece, Tartine cu crema ficatei pui, Trandafir salam de Sibiu, Turnulete de sunca si cascaval - Dobos Rosie cu salata de vinete Chiftelute Ardei cu crema branzeturi si marar Tartine cu icre somon, Rulori de cruditati cu sunca Praga, castravete, masline negre si verzi
2. Salau pane Meuniere, garnitura la alegere. Varianta A: garnitura legume Gourmet (ciupercute intregi, morcovi dulci, broccoli, conopida, baby corn); Varianta B: garnitura cartofi natur cu unt si patrunjel
3. Piept de pui (file la gratar) si muschi de porc impanat/Sarmale varianta A: garnitura cartofi la cuptor (rozmarin si ulei de masline), varianta B: garnitura legume pane (telina, morcovi, broccoli), Salata asortata de legume(dressing vinegret, patrunjel)/Muraturi
4. Specialitati paine: Minichifle franzele/Minichifle de secara
5. Sampanie de intampinare si piscoturi
6. Meniu bauturi non alcoolice (open bar nelimitat): Apa minerala si plata, Gama Pepsi, Suc natural Prigat, Cafea Espresso (zahar, zahar brun, lapte condensat)
7. Decor sala incluzand : Huse brocard si Esarfe decorative (gama diversificata), Fete masa brocard + Skirting mese invitati, Servete brocard, Decor masa prezidiu + Skirting bocard + Fata de masa brocard, Pietricele decorative/petale + Cufar dar
Meniu Cununie 2 de la: 43 EUR
1. Gustare rece: Castraveti verzi cu crema Paprika, Masline negre, Frigarui cu mozarella si rosii Cherry (ulei de masline si busuioc), Cosulete salata de ciuperci si sunca (dresing maioneza, verdeturi), Canapes cu piept de pui, Crema branza si caise (piper verde), Frigarui cocktail cu sunca si telemea (rosii cherry), Cosulete cu salata de ton (masline verzi)
2. Fel principal: File de peste pane, sos de capere cu lamaie, garnitura cartofi gratinati la cuptor.
3. Fel principal: Cotlet de porc la tava, sos de ciuperci, garnitura orez basmatic cu legume. Salata de varza asortata (varza alba si rosie, salata iceberg, masline negre, sos vinegret)
5. Specialitati paine (2 sortimente).
6. Free Bar - Apa plata si minerala Borsec, Gama Pepsi, Pepsi Light, Prigat natural, Cafea espresso
7. Decor salon complet
mai mult

Hotel Caro

Evenimente:




Nunti
Meniu Tradiţional de la: RON
BUFET RECE
Ruladă de caşcaval, Ardei umpluţi cu cremă de brânză şi nuci, Tartă cu şuncă, Pastramă de porc afumată, Evantai de salam, Roşii umplute cu vinete, Ruladă de pui cu spanac, Măsline

FILÉ DE ŞALĂU CU SOS MEUNIERE (unt, lămâie, capere)
RULOURI DE PANGASSIUS CU FRUCTE DE MARE (evantai de legume)
SĂRMĂLUŢE CU MĂMĂLIGUŢĂ, ARDEI IUTE ŞI SMÂNTÂNĂ
PULPE DE PUI ROMÂNESC, Orez sârbesc
MUŞCHI HAIDUCESC (filé de porc, bacon, usturoi), Cartofi cu rozmarin, Salată de murături

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune
Meniu Tradiţional 1 de la: RON
GUSTARE RECE
Ruladă de ciuperci, Ardei umpluţi cu cremă de brânză si nuci, Doboş şuncă/caşcaval, Muşchi Azuga, Evantai de salam, Roşii umplute cu vinete, Ruladă de pui cu spanac, Măsline

FILÉ DE ŞALĂU CU SOS MEUNIERE (unt, lămâie, capere), Evantai de legume
SĂRMĂLUŢE CU MĂMĂLIGUŢĂ, ARDEI IUTE ŞI SMÂNTÂNĂ

MIXED GRILL
Filé de porc şi piept de pui la grătar, Cartofi cu rozmarin, Salată de murături

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune

Meniu Tradiţional 2 de la: RON
GUSTARE RECE
Coşuleţe cu pastă de ton, Ruladă de caşcaval, Ruladă de pui cu spanac, Şuncă de pui, Mini roşii umplute cu cremă de brânză, Jambon, Evantai de salam, Ruladă de somon afumat

PĂSTRĂV LA GRĂTAR cu lămâie, Broccoli şi morcovi soté
SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VIŢĂ CU SMÂNTÂNĂ ŞI MĂMĂLIGUŢĂ
PIEPT DE CURCAN MARINAT cu sos de vin, Cartofi ţărăneşti cu ciuperci şi roşie coaptă, Salată de varză albă

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune
Meniu Tradiţional 3 de la: RON
GUSTARE RECE
Piept de pasare in aspic, Rulouri de peste marinat pe pat de lamaie, Rulada Caro din muschi de vita si branza Danish Blue, Rulada de pui cu spanac si gogosar, Tortillas cu somon afumat, Rulou de sunca cu cruditati, Rulada de cascaval, Masline marinate, Cosulet de rosie

FILE DE SOMON NORVEGIAN cu sos beurre, blanc si rattatouille
SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VIŢĂ CU SMÂNTÂNĂ ŞI MĂMĂLIGUŢĂ
MUSCHIULET DE PORC IMPANAT cu cartofi romanesti si salata de ardei copti

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune


Meniu Tradiţional 4 de la: RON
GUSTARE RECE
Terina de pasare, evantai de salam Sinaia, Rulada de casa cu ciuperci prospete, cosulet de rosie umplut cu salata de vinete, ardei umpluti cu crema de branza si nuci, dobos sunca/cascaval, Muschi Azuga, Pastrama de porc haiduceasca

SOMON LA CUPTOR, Lămâie confiată, sos meuniere şi broccoli
SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VIŢĂ CU SMÂNTÂNĂ ŞI MĂMĂLIGUŢĂ
PIEPT DE CURCAN MARINAT cu sos de vin, Cartofi ţărăneşti cu ciuperci şi roşie coaptă, Salată asortata

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune
Meniu Internaţional 1 de la: RON
VOL-AU-VENT MARECHAL (piept de pui, şuncă, ciuperci)

SOMON LA CUPTOR, Lămâie confiată, sos meuniere şi broccoli

CONSOMÉ CELESTINE

PULPĂ DE RAŢĂ CONFIATĂ cu sos de portocale, Servit pe pat de varză roşie, Cartofi duchesse

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune
Meniu Internaţional 2 de la: RON
GUSTARE RECE
Tartine cu icre de Manciuria, Miniquiche cu şuncă şi broccoli, Jambon, Tortilla de somon şi legume, Roşii cherry umplute cu cremă de brânză, Ruladă de somon afumat, Carpaccio de vită

FILE DE ŞALĂU ÎN CRUSTĂ cu măsline şi sos de unt, Pat de fasole verde şi roşie confiată
SORBET DE LĂMÂIE
TURNEDOU DIN MUŞCHI DE VACĂ ARGENTINA, Cartofi condimentaţi la cuptor, Salată de sezon

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune
Meniu Internaţional 3 de la: RON
SALATA DE SOMON AFUMAT, RUCOLA SI DRESSING DE LAMAIE

PĂSTRĂV LA GRĂTAR cu lămâie, Broccoli şi morcovi soté

SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VIŢĂ CU SMÂNTÂNĂ ŞI MĂMĂLIGUŢĂ

Piept de rata marinat pe pat de fasole verde aromatizata cu ghimbir

TORTUL MIRESEI (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune

Meniu Internaţional 4 de la: RON
GUSTARE RECE
Carpaccio din muschi de vita Argentina si parmesan, minitarta cu broccoli si sunca, Rulada Caro din muschi de vita si branza Danish Blue, Rulada de somon afumat si crema de branza, tartina cu jambon, terina de pasare

FILE DE SOMON NORVEGIAN cu sos beurre, blanc si rattatouille

SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VIŢĂ CU SMÂNTÂNĂ ŞI MĂMĂLIGUŢĂ

FILE MIGNON CU SPARANGHEL SI SALATA DE ARDEI COPTI

TORTUL MIRESEI, (diverse sortimente)
Platou cu fructe proaspete şi mix de alune
mai mult

Adam

Evenimente:




Nunti
Meniu nunta de la: 100 RON
- Meniuri variate sau la propunerea clientului, meniuri personalizate, meniuri all inclusive
- Fantana de ciocolata
- Dj, formatii, Cameramani
- Tortul miresei
- Invitatii de nunta/ botez, plicuri de bani
- Lumanari de nunta botez
- Aranjamente florale, buchete de mireasa / nasa
- Aranjamente de sala: huse scaune, baloane, artificii
- Camere de gazduirea invitatilor la eveniment
mai mult

Allegro Restaurant Terasa

Evenimente:




Nunti
Meniul 1 de la: 30 EUR
Meniu nunta
1.Gustare rece Rulou sunca cu cruditati
Dobos
Chiftelute
Salam banatean
Pastrama
Rosie cu vinete
Ardei cu pasta de branza
Cruditati (masline , ardei , castraveti)

2.Peste Salau meuniere
Cartofi natur
Lamaie

3.Sarmale 4 bucati
Ardei iute
Mamaliga

4..Fel baza Mixt Grill Piept Pui (120gr.)
File Porc (120gr.)
Cartofi Taranesti
Salata Varza
Paine
Cafea( la discretie )
Vin ( la discretie )
Apa min. , plata ( la discretie )
Racoritoare Fanta , Cola ( la discretie )
Sampanie 1 cupa + piscot / pers .

Meniul include Fructe 1 jard / masa (2kg.)
Alune
Aranjamente florale
Scaune imbracate
Pentru zilele de duminica se acorda DISCOUNT 10 % .
Pret : 59 euro
mai mult

SUNRISE Restaurant & Garden

Evenimente:




Nunti
Meniu Glamour de la: 70 EUR
COKTAIL CREVETI PROASPETI PE PAT DE SALATA VERDE SI KALIPSO SOUCE
GUSTARE RECE
- TARTAR DE SOMON CU GRAPEFRUIT
- OUA DE PREPELITA CU ICRE NEGRE SI ROSII
- FOIE GRAS CU DULCEATA DE CEAPA
- PROSCIUTTO CU MASCARPONE SI CAPERE
- CARPACIO DE VITA PE PAT DE RUCOLLA SI ROSII CHERRY
PESTE
- DORADA REGALA LA GRATAR CU SOS MEDITERANEAN SI RISSOTO CU CIUPERCI
SARMALE
- DUET DE SARMALE TRADITIONALE ROMANESTI
( IN FOI DE VARZA SI VITA, MAMALIGA BACON, SMANTANA SI ARDEI IUTE)
FEL PRINCIPAL
- MUSCHI DE VITA ARGENTINIAN CU CARTOFI DAUPHINOISE SI SOS FORESTIER SAU SOS PORTO
- SALATA VERDE CU LAMAIE
SAU
- COTLETE DE MIEL ”NEW ZEALAND” CU IERBURI AROMATE, RATATOUILLE DE LEGUME SI SOS DE MENTA
- SALATA RUCOLLA CU ROSII CHERRY
PACHET PRIMIRE
- SAMPANIE SI PISCOTURI

•PAINE SI CAFEA ESPRESSO
Meniu Noblesse de la: 54 EUR
GUSTARE RECE
- MINI PIFTIE CURCAN
- CHIFTELUTE DE PUI CU MAC
- FRIGARUI IMPERIALE CU ROSII CHERRY SI BABY MOZZARELLA
- ROAST BEEF EVANTAI
- RULADA DOBOS
- PROSCIUTTO MELONE
- SPECIALITATE DE BRANZATURI FINE CU NUCI PE MAR CARAMELIZAT
- MASLINE VERZI
- SELECTIE DE CRUDITATI
PESTE
- SOMON NORVEGIAN LA GRATAR CU SOS OLANDEZ SI BUCHETIERA DE LEGUME LA ABUR ( BROCCOLI, BABY CARROTS SI FASOLE VERDE)
SARMALE
- DUET DE SARMALE IN FOI DE VARZA SI IN FOI DE VITA CU MAMALIGA, BACON SI ARDEI IUTE.
FEL PRINCIPAL
- PIEPT DE PUI IN CRUSTA DE PARMEZAN
- MUSCHIULET DE PORC IMPLETIT
- CIUPERCI SOTE
- SALATA DE SEZON
PACHET PRIMIRE
- SAMPANIE SI PISCOTURI

• PAINE SI CAFEA ESPRESSO
Meniu Sunrise de la: 44 EUR
GUSTARE RECE
- RULADA DE PUI CU SPANAC
- BARCUTE DIN ARDEI GRAS CU PASTA DE BRANZA
- FUNDITE DIN CASCAVAL AFUMAT
- RULOU DE SUNCA UMPLUT CU SALATA DE CRUDITATI
- TRANDAFIR DIN SALAM DE SIBIU
- EVANTAI DIN MUSCHI FILE AFUMAT
- ASPIC DE PASARE
- CANAPEA DIN LAMAIE CU ICRE DE CRAP
- NUFAR DIN ROSIE UMPLUT CU SALATA DE VINETE
- MOZAIC DE MASLINE SI BASTONASE DE CASTRAVETI
PESTE
- FILE DE PESTE ALB PARIZIAN CU SOS MENUERE SI BUCHETIERA DE LEGUME SOTE
SARMALE
- SARMALUTE IN FOR DE VARZA CU MAMALIGA, BACON SI ARDEI IUTE
FEL PRINCIPAL
- PIEPT SAU PULPE DEZOSATE DE PUI LA GRATAR
- CEAFA SAU MUSCHI DE PORC FILE LA GRATAR
- CARTOFI CU ROZMARIN SAU CARTOFI TARANESTI
- SALATA DE SEZON
PACHET PRIMIRE
- SAMPANIE SI PISCOTURI

•PAINE SI CAFEA ESPRESSO
PACHET ALL INCLUSIVE de la: 22 EUR
PENTRU UN PACHET ALL INCLUSIVE VA VENIM IN INATMPINARE CU URMATOAREA PROPUNERE
- SAMPANIE SI PISCOTURI
- PLATOU CU FRUCTE PROASPETE
- MIX DE ALUNE SI COVRIGEI
- TORT PERSONALIZAT + 4 ARTIFICII
COST 4 EURO/PERSOANA

OPEN BAR
- WHISKY J&B
- VODKA ABSOLUT
- MARTINI
- GIN TONIC
- CAMPARI ORANGE
- VINUL CASEI ALB/ROSU
- SUCURI NATURALE
- COCA-COLA, FANTA
- APA PLATA / MINERALA
COST 11 EURO/PERSOANA

DECORATIUNI
- FETE DE MASA, HUSE PENTRU SCAUNE, FUNDE(10 NUANTE), SERVETELE, PIETRE DECORATIVE
- ARANJAMENTE FLORALE PENTRU MASA MIRILOR SI PENTRU MESELE INVITATILOR
- ARCADA DECORATA CU TUL SI FLORI
- STALPI DECORATIVI IMBRACATI IN TUL SI FLORI
- SUPORTI PENTRU LUMANARI
- COVOR ROSU (15M)
- FACLII BAMBUS
- SUPORT HARTA DE ASEZARE A INVITATILOR + NUMERE MASA
- CASUTA DAR
COST 5 EURO/PERSOANA

OPTIONAL
- SE ASIGURA TRANSPORT CU MICROBUS/AUTOBUZ DUS INTORS PENTRU INVITATII DIN BUCURESTI DE LA SI PANA LA PIATA PRESEI LIBERE ( DACA SUNT PESTE 100 DE INVITATI)
COST 2 EURO/PERSOANA

• CAMERAMAN, FOTOGRAF, DJ, FORMATIE MUZICA POPULARA/USOARA

COST TOTAL 22 EURO/PERSOANA
mai mult



?>